Project

General

Profile

Bug #2900

Accès impossible à FAQ depuis portlet page accueil

Added by Elisabeth MARTINS MARCOS over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
High
Start date:
02/07/2012
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Spent time:
Navigateur:
Tous
Votre version de Silverpeas:
5.8
Système d'exploitation:
Votre base de données:
PostgreSQL

Description

Nous utilisons les portlets de page d'accueil d'espace. Nous en avons une qui contient entre autres un composant QuestionReply, et bien qu'il soit affiché, l'accès ne fonctionne pas.
Le clic sur le thème de la FAQ n'aboutit à rien : essai effectué sur IE 8, Firefox 9 et Google Chrome.

Merci de corriger au plus tôt car nous en avons besoin en production.

History

#1

Updated by Nicolas Eysseric over 7 years ago

  • Project changed from Silverpeas Core to FAQ
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Emmanuel Hugonnet
#2

Updated by Nicolas Eysseric over 7 years ago

  • Target version set to Version 5.9
#3

Updated by Emmanuel Hugonnet over 7 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

The portlet page was missing all the new javascript to display FAQs with Ajax.

#4

Updated by Emmanuel Hugonnet over 7 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved
#5

Updated by Nicolas Eysseric over 7 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

OK. Validé.

#6

Updated by Nicolas Eysseric over 7 years ago

  • Target version changed from Version 5.9 to Version 5.8.1

Also available in: Atom PDF